Στατιστικά


Επισκέψεις Σήμερα:14
Επισκέψεις Εχθές:39
Επισκέψεις Μήνα:648
Επισκέψεις Χρόνου:13445
Συνολικές Επισκέψεις:54546
Μέγιστες επισκέψεις σε μία μέρα:90
Μέγιστες επισκέψεις σε ένα μήνα:1820

Δραστηριότητες

Η νεοσύστατη ΦΕΔ οργάνωσε στις 21 Νοεμβρίου 1948 την πρώτη φιλοτελική έκθεση της στη Ρόδο. Στο πλαίσιο της έκθεσης κυκλοφόρησε αναμνηστικό φεγιέ και παράλληλα οργανώθηκε δημοπρασία, τα έσοδα των οποίων προσφέρθηκαν στο Σανατόριο της Ρόδου.


Η δεύτερη έκθεση που οργάνωσε η ΦΕΔ πραγματοποιήθηκε στην Κρεμμαστή Ρόδου από 7 έως 23 Αυγούστου 1966, όπου τέθηκε σε κυκλοφορία εικονογραφημένος αναμνηστικός φάκελος σφραγισμένος με το χρονολογικό σήμαντρο της πρώτης ημέρας λειτουργίας της έκθεσης.


Η τρίτη έκθεση της ΦΕΔ οργανώθηκε στην Κρεμμαστή Ρόδου από 13 έως 23 Αυγούστου 1967, στο πλαίσιο της οποίας κυκλοφόρησε, επίσης, εικονογραφημένος αναμνηστικός φάκελος σφραγισμένος με το χρονολογικό σήμαντρο της πρώτης ημέρας λειτουργίας της έκθεσης.


Από 23 έως 31 Οκτωβρίου 1993 η ΦΕΔ οργάνωσε την Πανελλήνια Έκθεση Φιλοτελισμού που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο των Ρόδων, στη Ρόδο, όπου η ΦΕΔ, εκτός από την παρουσίαση συλλογών των μελών της, έκδωσε φεγιέ της έκθεσης, έθεσε σε κυκλοφορία εικονογραφημένους αναμνηστικούς φακέλους σφραγισμένους με το χρονολογικό σήμαντρο ξεχωριστά για κάθε μία ημέρα λειτουργίας της έκθεσης, ενώ επίσης κυκλοφόρησε και γραμματόσημα τύπου FRAMA.


Από 7 έως 12 Μαρτίου 2007, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 60 χρόνια από την απελευθέρωση της Δωδεκανήσου, η ΦΕΔ οργάνωσε Έκθεση Γραμματοσήμων με συλλογές των μελών της στον ιστορικό χώρο του καταλύματος της Γαλλίας της οδού Ιπποτών στη μεσαιωνική πόλη της Ρόδου.


Περαιτέρω, η ΦΕΔ συμμετείχε στην οργάνωση της Έκθεσης Αθλητικού Γραμματοσήμου που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 7ης Συνδιάσκεψης Ευρωπαϊκών Υπουργών Αθλητισμού στη Ρόδο από 13 έως 15 Μαΐου 1992, σε συνεργασία με τη Γ. Γ. Αθλητισμού.


Στις 28 Νοεμβρίου 1986 πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο ο εορτασμός της «Ημέρας του Γραμματοσήμου» που οργανώθηκε από τα ΕΛΤΑ, όπου η ΦΕΔ συμμετείχε με ομιλίες και παρουσίαση συλλογών των μελών της.


Ευελπιστώντας να αποτελέσει πόλο έλξης για νεότερους φιλοτελιστές, η ΦΕΔ είναι στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου για συμβουλευτική και υποστηρικτική καθοδήγηση.

 

0
Εγγεγραμένοι Χρήστες

Επιλογή Γλώσσας

English (United Kingdom)Greek